Zytiga (Abirateron Acetate) 250 mg Pret in Romania

Zytiga (acetat de abirateron) este un medicament de terapie hormonală utilizat pentru a trata cancerul de prostată avansat. Se ia cu pastile de steroizi și uneori cu alte medicamente de terapie hormonală. Prețul Zytiga (acetat de abirateron) 250 mg Pret în România este un preț foarte mic Comandați acum… Prețul pentru Zytiga comprimat oral 250 mg este de aproximativ 11.376 USD pentru o aprovizionare de 120 de tablete și versiunea generică  Zytiga Pret în România, în funcție de farmacia pe care o vizitați .

Zytiga (Abiraterone) Pret  in Romania

Ingredientul activ din Zytiga, Abiraterone Pret în România , este schimbat în organism în abirateron, împiedicând organismul să producă testosteron, un hormon masculin.

Acetatul de abirateron face acest lucru blocând o enzimă numită CYP17 să fie găsită în testicule și în alte părți ale corpului. Deoarece cancerul are nevoie de un aport de testosteron pentru a supraviețui și a se dezvolta, prin reducerea producției de testosteron, Zytiga poate încetini creșterea cancerului de prostată.

Utilizări ale Zytiga (Abiraterone)

Zytiga este un medicament eliberat pe bază de marcă. Este utilizat pentru a trata două tipuri de cancer de prostată

 • Cancer de prostată anti-castrare (CRPC)
 • Cancer de prostată sensibil la castrare cu risc ridicat (CSPC)
 • Contraindicat
 • Nu utilizați pentru pacienții alergici la oricare dintre componentele fecale din Zytiga.
 • Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la femei, copii și adolescenți sub 18 ani.

Dozare

Doza de medicament este: 1000 mg (4 comprimate) luate o dată pe zi.

 1. Acest medicament este prescris cu prednison:
 2. Doza obișnuită de elixir (prednison) este de 5 sau 10 mg pe zi, conform indicațiilor medicului dumneavoastră.
 3. Instrucțiuni de utilizare a medicamentului
 4. Luați Zytiga și prednison exact așa cum vă spune medicul dumneavoastră
 5. Luați doza prescrisă o dată pe zi. Furnizorul dumneavoastră de asistență medicală vă poate schimba doza dacă este necesar
 6. Nu schimbați și nu încetați să luați acest medicament sau prednison așa cum este prescris, fără a discuta mai întâi cu furnizorul dumneavoastră de asistență medicală.

Se bea pe stomacul gol, cu cel putin 1 ora inainte sau cel putin 2 ore dupa masa. Nu luați cu alimente. Luarea Zytiga Pret în România cu alimente poate determina organismul dumneavoastră să absoarbă mai mult medicament decât ar trebui, iar acest lucru poate provoca reacții adverse
Înghițiți această pilulă întreagă. Nu zdrobiți și nu mestecați tableta

Luați medicamentul cu apă

Dacă omiteți o doză de medicament sau prednison, luați doza prescrisă a doua zi. Dacă omiteți mai mult de 1 doză, anunțați imediat furnizorul de asistență medicală

Furnizorul dumneavoastră de asistență medicală va face teste de sânge pentru a verifica efectele secundare.

Se recomandă prudență înainte de a utiliza medicamentul

Înainte de a lua medicamente, spuneți medicului dumneavoastră despre toate afecțiunile dumneavoastră medicale, inclusiv dacă:

Ai probleme cu inima

Ai probleme cu ficatul

Istoric de boală pituitară

Primiți orice alt tratament pentru cancerul de prostată

Sunteți însărcinată sau intenționați să rămâneți gravidă. Medicamentul poate dăuna copilului nenăscut și poate pierde o sarcină (avort spontan). Femeile care sunt sau pot rămâne însărcinate nu trebuie să manipuleze comprimatele Zytiga neacoperite sau alte comprimate Zytiga dacă sunt rupte, zdrobite sau deteriorate în alt mod fără protecție, cum ar fi mănuși.

Bărbații cu o parteneră sexuală care ar putea rămâne însărcinate ar trebui să utilizeze un control al nașterii (controlul nașterii) eficient în timpul tratamentului cu acest medicament și timp de 3 săptămâni după ultima doză de Zytiga Pret în România

Alăptați sau intenționați să alăptați. Nu se știe dacă acest medicament trece în laptele matern

Spuneți furnizorului dumneavoastră de asistență medicală despre toate medicamentele pe care le luați sau despre tratamentele pe care le primiți, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă și fără prescripție medicală, vitaminele și suplimentele pe bază de plante. Medicamentele pot interacționa cu multe alte medicamente.

Aveți grijă când utilizați medicamentul

Medicamentul poate provoca hipertensiune arterială, hipokaliemie și retenție de apă din corp, ca urmare a inhibării CYP17, crește concentrația de corticosteroizi care metabolizează sare.

Acordați atenție și urmăriți pentru insuficiența corticosuprarenală atunci când pacienții opresc prednison sau prednisolon. Simptomele metabolismului crescut al sării, corticosteroizii trebuie monitorizați dacă tratamentul este continuat după întreruperea tratamentului cu corticosteroizi.

Dozele de corticosteroizi pot fi crescute înainte, în timpul și după situațiile stresante pentru pacienții care iau prednison sau prednisolon pentru a face față acestei stări rare de stres.

Efecte secundare

Medicamentele care pot provoca reacții adverse grave includ:

Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială),

Nivel scăzut de potasiu în sânge (hipokaliemie),

Retenția de lichide (edem) și bătăile neregulate ale inimii pot apărea în timpul tratamentului cu acest medicament.

Spuneți medicului dumneavoastră dacă aveți oricare dintre următoarele simptome:

 1. Ameţeală
 2. Bătăi rapide sau neregulate ale inimii
 3. Senzație de leșin sau amețeli
 4. Durere de cap
 5. Confuzie
 6. Slabiciune musculara
 7. Umflarea picioarelor sau a picioarelor
 8. Durere în picioare
 9. Probleme ale glandelor suprarenale
 10. Problema vieții.
 11. Risc crescut de fractură și deces
 12. Cele mai frecvente efecte secundare ale Zytiga includ:
 13. Simțiți-vă foarte obosit
 14. Atrita
 15. Tensiune arterială crescută
 16. Greaţă
 17. Umflarea picioarelor sau a picioarelor
 18. Niveluri scăzute de potasiu în sânge
 19. Bufeuri
 20. Diaree
 21. Vărsături
 22. Un nas infectat, sinusuri sau gât
 23. Tuse
 24. Durere de cap
 25. RBC scăzut (anemie)
 26. Colesterolul și trigliceridele din sânge sunt mari
 27. Glicemie ridicată
 28. Alte teste de sânge anormale

Acest medicament poate cauza probleme de fertilitate la bărbați, ceea ce poate afecta capacitatea copilului de a paternitate. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți îngrijorat de fertilitate.

Interacțiuni medicamentoase

Anumite medicamente pot interacționa cu acest medicament și pot provoca reacții adverse grave:

 • Unele medicamente antifungice precum: Sporanox (itraconazol), Nizoral (ketoconazol) sau Vfend (voriconazol)
 • Biaxin (claritromicină) sau Prevpac (lansoprazol, amoxicilină și claritromicină)
 • Inhibitori de protează HIV precum: Reyataz (atazanavir), Crixivan (indinavir), Viracept (nelfinavir), Norvir (ritonavir), Kaletra (lopinavir și ritonavir) sau Fortovase sau Invirase (saquina)
 • Unele medicamente pentru convulsii includ: Carbatrol, Epitol sau Tegretol (carbamazepină), Luminal (fenobarbital) sau Dilantin sau Phenytek (fenitoină).
 • Nefazodonă
 • Micobutină (rifabutină)
 • Rifadin sau Rimactane (rifampină), Rifater (rifampină, izoniazidă și
 • pirazinamidă) sau rifamat (rifampină și izoniazidă)
 • Priftin (rifapentină)
 • sunătoare
 • Ketek (telitromicină)
 • Tioridazina
 • Interacțiuni alimentare

Medicamentul trebuie luat pe stomacul gol, din cauza riscului crescut de reacții adverse, cum ar fi hipertensiune arterială, slăbiciune musculară, paralizie și dificultăți de respirație atunci când luați acest medicament cu alimente.

Avertisment pentru consumul de droguri

Insuficiență hepatică: Acest medicament trebuie utilizat cu precauție extremă la pacienții cu hepatotoxicitate severă.

Boli cardiovasculare: Se recomandă prudență în timpul utilizării acestui medicament la pacienții cu antecedente de infarct miocardic sau retenție de lichide din cauza riscului crescut de reacții adverse grave, cum ar fi hipertensiune arterială și aritmie.

Depozitarea medicamentelor

Păstrați medicamentul într-un loc uscat, la o temperatură sub 25 ° C.

Nu lăsați medicamentul la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Costul acetatului de abirateron (Zytiga) în India este mult mai ieftin decât în alte țări. Dacă doriți să faceți o comandă online Abiraterone acetate (Zytiga) sau Întrebări despre costuri, vă rugăm să ne contactați acum prin e-mail la info@medixocentre.com Sau scrieți-ne direct la WhatsApp la +91-9999344593 . Vă vom reveni la cel mai bun preț de ofertă. Achiziționarea de la noi vă va oferi un preț redus, 100% garanție de returnare a banilor și, de asemenea, la livrarea la ușă.

Disclaimer medical: –

Nu ne ocupăm personal de a oferi niciun sfat medical clienților noștri. Oferim doar opiniile și descrierile noastre ale medicamentelor, în funcție de informațiile colectate de la mărci. Marca și marca comercială a medicamentelor aparțin exclusiv proprietarilor respectivi.

Descrierea pe care o oferim este doar pentru clinici, farmacii, angrosisti, revanzatori si altele similare. Diferite medicamente pot reacționa diferit la diferiți indivizi și pot prezenta efecte secundare imprevizibile. Prin urmare, vă sfătuim întotdeauna să cumpărați oricare dintre medicamente numai cu o rețetă adecvată.

×